Exklusiva möteslokaler för företag och privata sällskap

information_01.jpg

Stockholms Vinkällare öppnade 1989 mitt i Stockholm. Den första gästen var Sveriges kung, Carl XVI Gustav, med sällskap. Lokalen har en varm atmosfär och personlig miljö, en oas mitt i city. Hos oss blir tillställningarna annorlunda och mer personliga än ett vanligt restaurangbesök och lokalerna är idealiska för dom som vill vara avskilda. 

 

 I själva lagerkällaren ligger fantastiska viner och mognar sakta, allt medan våra sällskapsrum fylls med cocktailmottagningar, arbetsluncher, viktiga representationsmiddagar, glada fester och förstås vinprovningar. 

 

Miljön

 

Vi arrangerar allt från mindre halvdagskonferenser och luncher till stora middagar och fester. Vi har 3 separata rum som rymmer 50, 30 och 18 sittande gäster. De två större rummen kan öppnas upp så att 70 personer kan sitta tillsammans. När du besöker oss vill vi att du skall koppla av och njuta av livets goda. Varje detalj är vald med omsorg för att ert besök ska bli så bra som möjligt. Lika självklart som att våra vinglas är valda för att ta fram det allra bästa egenskaperna hos vinet.

 

Maten

 

Våra skickliga kockar skapar både affärsluncher, enklare bufféer och middagar med bästa råvarorna i fokus. Våra bufféer har alltid ett tema som exempelvis italiensk, asiatisk, skaldjur, svensk, och vår à la carte-matsedel varieras och anpassas efter årstider. I vår strävan att ge våra gäster den bästa kvaliteten vi förmår, lagar vi maten från grunden och använder enbart de bästa råvarorna från de främsta leverantörerna.

 

Vinet

 

Vinprovningar och vinlagring ligger har länge legat i fokus hos oss. Vinimportörer och munskänkarna är trogna kunder. Vi vill att vinprovning skall vara lustfyllt och roligt. Vinpreferenser är högst personligt och det är bara du som avgör vad som är gott. När vi anordnar vinprovning anpassas provningen alltid till gästernas intresse, förkunskaper och önskemål.

 

Vi har grundläggande lättsamma provningar där vi provar några olika vinstilar och samtidigt pratar om vin och mat och ger enkla tips. Självklart finns det även avancerade varianter med exklusiva rariteter och professionella provningsledare. Ditt företag kan även hyra vinskåp och lagra viner i rätt temperatur och luftfuktighet. Era egna viner kan ni sedan dricka när ni har middagar hos oss.För bokning och mer information ring 08-21 43 30, eller varför inte besöka oss för en visning.


Hjärtligt välkomna!

 

 

 

Min lilla trädgård catering