Exklusiva möteslokaler för företag och privata sällskap

information_01.jpg

Stockholms Vinkällare finns sedan 1989 mitt i Stockholm nära Johannes kyrka och Kung Carl XVI Gustaf var den första gästen.

Här arrangerar vi effektiva företagsluncher, viktiga representationsmiddagar, mingel men också glada privata fester. Hos oss blir tillställningarna annorlunda och mer personliga än vid ett vanligt restaurangbesök, och lokalerna är idealiska när man vill träffas mer avskilt. Med tre separata rum som rymmer 50, 30 eller 18 sittande gäster anpassar vi platsen efter dina önskemål för att du ska få en fest- eller möteslokal som motsvarar dina förväntningar. De två större rummen ligger i direkt anslutning till varandra och kan även öppnas upp till ett större rum, som i sin tur kan rymma 70 personer. Vi har därmed all den plats som krävs för att förverkliga även större tillställningar.

Miljön

Här finns en stämningsfull och exklusiv miljö med varm atmosfär och spännande kontraster mellan antikt och modernt. När du besöker oss vill vi att du skall koppla av och njuta av en vacker miljö, god mat och goda viner. Våra trevliga lokaler är därför anpassade för en mer exklusiv representation. Varje detalj är vald med omsorg för att ert besök ska bli så njutbart som möjligt. Som en lika stor självklarhet är våra vinglas noggrant utvalda för att ta fram de allra bästa egenskaperna hos vinet.

 

Maten

Våra skickliga kockar skapar allt från affärsluncher, enklare bufféer till avsmakningsmenyer på högsta gastronomiska nivå. I vår strävan att ge våra gäster den bästa kvaliteten lagar vi alltid maten från grunden, och vi använder enbart de bästa råvarorna från de främsta leverantörerna. Du kan därmed räkna med en hög matkvalitet när du äter hos oss.

Våra bufféer har alltid ett tema. Vår à la carte-matsedel varieras och anpassas efter tillgång på råvaror beroende på årstiden.

 

Drick goda viner 

Hos oss får du och dina gäster hjälp av vår kunniga personal som föreslår spännande viner från vår vinkällare. Vi kan också skaffa fram vin från Sveriges främsat och mest innovativa importörer. Allt från naturvin och orangevin till välkända familjeproducerade viner.

 

Vinprovning

I själva lagerkällaren ligger fantastiska viner och mognar sakta, allt medan många vinsällskap håller sina provningar i våra lokaler. Vi har arrangerat vinprovningar och arbetat med vinlagring sedan 30 år, vilket ger oss en lång erfarenhet. Vi har bl.a. Sveriges vinjournalister och Munskänkarna som trogna kunder.

För oss så är det viktigt att en vinprovning är något lustfyllt och roligt. Vinsmak är något högst personligt och det är bara du som avgör vad som är gott. När vi anordnar vinprovningar anpassas därför provningen alltid till gästernas intresse och förkunskaper, vilket gör att provningens inriktning varierar baserat på era önskemål.

Vi kan erbjuda grundläggande och lättsamma provningar där vi provar ett par olika vinstilar och samtidigt pratar om vin och mat. Vi ger enkla tips att dra nytta av i vardagen. Självfallet kan vi även arrangera mer avancerade varianter med exklusiva rariteter och professionella provningsledare. Vi anordnar även whiskyprovning, chokladprovning samt mycket mer. 

 

Hyr vinskåp

Här kan du också  också hyra vinskåp där dina viner förvaras i rätt temperatur och luftfuktighet till vettiga priser. Vi har vinfack för 108 respektive 54 flaskor, Kontakta oss för priser och mer info.

 

 

Min lilla trädgård catering